Barbara

Barbara van De Bakkeres

Zo kennen ze mij in Leuven en omstreken. Gepassioneerd en gemotiveerd ben ik in 2017 mijn droom achterna gegaan om mijn eigen bakatelier uit te bouwen aan de rand van Leuven. Ik bak graag met natuurlijke ingrediënten zonder chemische snufjes of poedertjes. 

Ik wil elke dag brood op tafel zetten dat gezond en vooral lekker is. Gemaakt volgens authentieke recepten en geïnspireerd door mijn oma. Ik vind niets leuker dan mijn familie en vrienden te verwennen met patisserie recht uit de oven. Een huis dat geurt naar vers gebak… heerlijk!

Bakken is horen, zien, ruiken, voelen en proeven. Ik wil mijn passie voor gezond gebak doorgeven aan iedereen die wil leren bakken. Beginners en gevorderden. Individueel of in kleine groepjes. Geen schoolse cursus, maar wel praktijkgerichte en vooral plezante workshop. 

De favorieten van Barbara…

Lievelingsbrood: licht getoast notenbrood met een goed stukje kaas. Mmmm!
Patisserie: ronde soesjes met vers geklopte slagroom afgewerkt met poedersuiker. Olala!
Koekjes: gezonde koekjes met pompoenpitten, zonnebloem- en sesamzaadjes. Lekker!
Toprecept: zelfgebakken chocolade brownies. Vraag naar mijn geheim recept. Ow yes!
Zoete zonde: bokkenpootjes, vanillekoekjes, tartelettes, biscuit…. Ik kan niet kiezen. ☺

Zelf leren bakken in Leuven?

Barbara
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x