Barbara

Barbara van De Bakkeres

Zo kennen ze mij in Leuven en omstreken. Gepassioneerd en gemotiveerd ben ik in 2017 mijn droom achterna gegaan om mijn eigen bakatelier uit te bouwen aan de rand van Leuven. Ik bak graag met natuurlijke ingrediënten zonder chemische snufjes of poedertjes. 

Ik wil elke dag brood op tafel zetten dat gezond en vooral lekker is. Gemaakt volgens authentieke recepten en geïnspireerd door mijn oma. Een huis dat geurt naar vers brood… heerlijk!

Ik vind het ook superfijn om in gebak met alternatieve, natuurlijke suikers en groenten (!) aan de slag de gaan.
Een hele nieuwe wereld gaat zo voor je open!

Bakken is horen, zien, ruiken, voelen en proeven. Ik wil mijn passie voor gezond bakken doorgeven aan iedereen die wil leren bakken. Beginners en gevorderden. Individueel of in kleine groepjes. Geen schoolse cursus, maar wel praktijkgerichte en vooral plezante workshop. 

De favorieten van Barbara…

Brood: roggeverdommeke, lichtjes getoast vanbuiten, heerlijk zacht binnenin. Mmm!
Koekjes: Heerlijke havermoutkoekjes. Lekker!
Topper: Bananencakejes in verschillende versies. Vraag naar mijn geheim recept. Ow yes!
Zoete zonde: Krokante 3-zadenkoekjes. Zalig !

Zelf leren bakken in Leuven?

Barbara
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x